Marguerite Evenaar

Als ondernemer met een advies/coaching/projecten buro voor  sociaal ondernemers ben ik altijd voor ondernemende oplossingen geweest, dus waarom niet ook voor de problemen in de samenleving? Ruim tien jaar ontwikkel en initieer ik samen met anderen projecten en ondersteun ik sociaal ondernemers die problemen in de samenleving oplossen vanuit creativiteit en innovatie en daar ook hun brood mee verdienen.

Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het stimuleren van een inclusieve samenleving en sociaal ondernemerschap is daarvoor een goed instrument, dus draag ik graag bij aan het verder ontwikkelen en stimuleren hiervan door middel van coaching, trainingen en workshops op gebieden die van belang zijn voor de sociaal ondernemer.

Zo ook over Impact meten en vanaf  2015 is Project Impact ondergebracht bij se.lab en ben ik trekker van dit programma. Het is fijn om samen te werken en in een samenwerkingsverband wordt dit project groter dan de som van de elementen. Alle puzzelstukjes schuiven in elkaar en je trekt gezamenlijk op. Dat geeft inspiratie en meerwaarde en daar word ik blij van. Belangrijk in zo’n samenwerking is het aanmoedigen van de dialoog en samen kennis delen en sparren. Lees in de deze blog meer over deze samenwerking en kijk hier voor meer informatie over het Programma Impact.