Tamara de Graaf

Meedenken over een (meer) inclusieve en milieuvriendelijke wijze van (samen)werken en de mensen die het uiteindelijk zullen uitvoeren hierin faciliteren, is wat Tamara zowel binnen se.lab als haar eigen onderneming met veel enthousiasme oppakt.

Want, organisaties die ervoor kiezen om hun impact op mensen en milieu serieus te nemen. Daar wordt ze enthousiast van. Of het nou is ingegeven vanuit een sociale missie, zoals bij veel ‘sociaal ondernemers’ voorop staat of een klein(er) onderdeel vormt, zoals MVO-beleid. Daar is waar echte verandering in zowel de private als publieke sector ruimte krijgt.

Tamara heeft dit o.a. gezien en ervaren door haar werk voor de kringloopbranche, waarbij ze kringloopbedrijven ondersteunt in het behalen en behouden van het 100% Kringloop kwaliteitskeurmerk. Graag zet ze haar ervaring met de combinatie van maatschappelijk en commercieel ondernemen, in altijd wisselende context, graag in om diverse partijen te adviseren over en ondersteunen in een inclusieve en milieuvriendelijke bedrijfsvoering die écht bijdraagt aan het succes van de organisatie.