Als ‘sociaal investeerder’ wil je met je kennis en netwerk een positieve impact in de samenleving. Je ondersteunt organisaties of projecten die dit mogelijk maken. Je bent een branche vereniging, financier, fonds, gemeente of ondersteuner, die met energie, tijd, geld of kennis maatschappelijke projecten wil vooruit helpen.
+++ Wat is de impact van je werk?
+++ Hoe kan je als sociaal investeerder impactgericht werken en evalueren?
+++ Hoe kan je sociale organisaties optimaal steunen en zo zelf meer impact hebben?
In een grootschalig actie-onderzoek zochten we , onder de bezielende leiding van de Sociale Innovatie Fabriek naar antwoorden. Samen met tien sociaal investeerders en een groep consultants investeerden (pun intented) we tijd en expertise om hun impact na te gaan.

Hun ervaringen en inzichten willen we met je delen, om een beweging van sociaal investeerders ‘met impact’ te laten groeien. Mensen die, net als jij, een passie hebben voor positieve verandering. Die hun middelen en energie bewust inzetten. Investeren met impact wil zeggen dat je in dialoog gaat met de organisaties en projecten, realistische evaluaties maakt, communiceert met impact en je werk kan bijsturen. Hoe je dat doet? Dat leer je op de Inspiratiedag met impact.
Op deze dagen delen we inzichten, praktijkverhalen en hands-on praktijkkaders. Ook wordt het E-book gelanceerd; de hands-on gids voor sociale investeerders. Details van het programma komen weldra online.

Op 28 januari 2020 kan je aanschuiven in Leuven en op 4 maart 2020 kan je de inspiratie opdoen in Amsterdam.
Wil je meer informatie , een uitnodiging ontvangen of direct jouw plaatsje reserveren? Stuur Marguerite een mail en ik stuur je de details toe.

Wellicht zie ik je daar!