Inclusiviteit en Diversiteit op de werkvloer is een actueel thema waarvan de meerwaarde bewezen is. Toch heeft slechts 20% van de Nederlandse organisaties een beleid hiervoor. Gelukkig is er dus nog veel te winnen. Alleen blijkt enkel beleidsvorming niet altijd voldoende. Het vraagt een integraal veranderingsproces waarbij o.a. beleid, operatie, draagvlak en bedrijfscultuur een rol spelen.

Herken je dit? En/of heb jij als beleidsmaker, manager of teamleider het gevoel dat je hier meer mee wil, kan of moet? Maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken?

Neem dan deel aan de gratis LOL (Live Online Leren) Diversity Day inspiratiesessie en zet eerste praktische stappen die nodig zijn; verdiep je in wat inclusiviteit en diversiteit betekent, welke ideeën en beelden er bij jezelf leven rondom deze thema’s en ontdek wat het concreet kan opleveren voor jouw organisatie, afdeling of team. Leer van inspirerende voorbeelden en best practices zodat je na deze sessie vol vertrouwen de volgende stap kunt zetten van idee naar actie.

Wanneer:          dinsdag 6 oktober 2020
Hoe laat:            10:00 – 11:30 uur
Waar:                 Live online via www.Study2Go.nl
Aanmelden:      Via
deze link

Deze sessie wordt gratis aangeboden door het Social Enterprise Lab (se.lab) en Study2Go in het kader van Diversity Day 2020. Daarnaast vormt het een introductie van het nieuwe leerprogramma ‘Diversiteit loont! Bouwen aan inclusieve organisatie doe je samen’ waarin je in een reeks van onlinebijeenkomsten en intervisie praktische handvatten krijgt voor een actieplan binnen jouw organisatie. Se.lab is een coöperatie waarin ondernemers hun expertise gezamenlijk inzetten voor sociale innovatie.

Meer informatie over de sessie op 6 oktober of over het leerprogramma? Neem contact op met: tamara@selab.nl.

Direct aanmelden kan hier.

Let op, om voldoende individuele aandacht en interactie te kunnen garanderen, is het aantal plekken voor deze gratis sessie beperkt. Dus wacht niet te lang met inschrijven.