Live online training ‘diversiteit loont’

Voor managers en beleidsmakers van diverse organisaties en sectoren die iets willen, of misschien wel moeten, doen met diversiteit en inclusie op de werkvloer, bieden wij een live online trainingsprogramma aan. Dit doen we in samenwerking met Study2Go. We kiezen bewust voor een brede en laagdrempelige aanpak. Elke beweging op de (arbeids)markt is essentieel om de waarde van een diverse samenleving te benutten, en zo maken we optimaal gebruik van de diversiteit aan kennis en ervaringen.

Verdiep je in wat diversiteit en inclusie betekent en leer van inspirerende voorbeelden en best practices, zodat je na deze sessie vol vertrouwen de volgende stap kunt zetten. Vanaf dag één word je in de doe-stand gezet door het (zelf) uitvoeren van een organisatiescan en het stap voor stap ontwikkelen van een actieplan. Meer informatie over de recente startdata en inschrijven vind je hier. Van idee naar actie. Hoe groot of klein ook.

In een korte tijd heb ik met goede focus stilgestaan bij het thema ‘diversiteit en inclusie’. Ik vond de praktische en toepasbare theorie en de prettige manier van delen van elkaars kennis en ervaring waardevol. Ik kan nu met nog meer vertrouwen verder bouwen op dit thema binnen mijn eigen bedrijf!

– WIJKTECHNIEK

Verantwoordelijke

Tamara de graaf

Voor dit project was Tamara de Graaf, een toegewijd en actief lid van Se.lab, de drijvende kracht achter het succes. Met haar passie en expertise heeft ze dit initiatief geleid.

 

onze specialiteiten

  • Circulaire Ambachtscentra
  • Opstuwen Kringloopbedrijven
  • Impact gericht werken
  • Bevorderen sociaal en circulair ondernemerschap
  • Diversiteit en inclusie bevorderen binnen organisaties
  • Impact(gericht) ondernemend onderwijs

contactgegevens

06-..
info@selab.nl

adres

Amsterdam