Al langere tijd bestaat Team Impact uit vier leden waarmee Programma Impact van Selab.nl een extra boost krijgt.  Mocht je ze nog niet kennen en willen weten waarom zij zich verbinden aan Programma Impact, lees dan hier hun introductie en drijfveren.

Inmiddels zijn we al weer even samen op weg en zijn inmiddels  Jennie en Leydi ook lid van de Selab coöperatie. Tezamen met de andere leden ontwikkelen en bedenken we hoe we elkaar kunnen versterken op onze diverse programma’s en zo ook onze impact kunnen vergroten.

Op het gebied van Impact meten ontwikkelen met ons Programma Impact  door en blijven we krachten en kennis bundelen met gelijkaardige partners om ook te blijven innoveren. Zo zijn we blij met de samenwerking met de Sociale Innovatie Fabriek waarbij we elkaar vinden  in het versterken van organisaties met een positieve impact op de samenleving.

Zoals Iris Verhoeyen van de Sociale Innovatiefabriek aangeeft “ Met een open en ondersteunende houding rond impactmeting lag het voor de hand dat Se.lab Impact Wizard-partner werd in Nederland. Omdat de eerste keer altijd leuk is, zeggen we graag: Se.lab is de eerste Nederlandse Impact Wizard partner! “

Impact Wizard is een toolkit die helpt na te denken over je impact én deze te verhogen en tezamen met onze ondersteuning haal je dan op maat het uiterste uit de impact meting. Wij kijken uit naar het vervolg van deze voedende samenwerking !